Kroese Loodgieters te Amsterdam en Wormerveer: specialist in dakwerk, zinkwerk, badkamers en meer

Bij ons loodgietersbedrijf in Amsterdam en Wormerveer kunt u terecht voor de meest uiteenlopende diensten die betrekking hebben op verbouwingen en loodgieterswerk, zoals dakwerk, zinkwerk en sanitaire installaties voor badkamers. Als installatie expert hebben wij ons in de loop der jaren eveneens weten te ontwikkelen tot een totaalaanbieder van verbouwingen. Wij werken hierin samen met betrouwbare bedrijven waar wij een lange werkrelatie mee hebben, zodat - al werkt u met meerdere partijen - alles bij één bedrijf blijft.

Dak- en zinkwerk


Kroese Loodgieters te Wormerveer en Amsterdam heeft ervaring met verschillende soorten en vormen van dakwerk. Wij kunnen onder andere de dakisolatie voor u verzorgen en brengen bitumen lagen aan. Ook voor andere dakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht, zoals het vervangen van daklatten en het leggen van dakpannen. Loodslabben aanbrengen en ontluchtingspijpen aanleggen is voor ons geen probleem. Of u nu kunststof goten wilt of goten van zink; wij leggen het voor u aan.

Hieronder volgt een (kort) overzicht van het dakwerk en zinkwerk van Kroese Loodgieters uit Wormerveer en Amsterdam:

 1. Inspectie van uw dak
 2. Onderhoud en reparatie
 3. Verschillende soorten dakbedekkingen: platte daken, hellende daken, pannendaken, tegelpannen, leien, serredaken
 4. Verschillende materialen dakbedekking: bitumineus, kunststof, lood, zink, koper
 5. Lichtkoepels en dakramen
 6. Dakisolatie
 7. Lood en zinkwerken, inclusief zinken dakgoten
 8. Trespa boeiboorden
 9. Dakbeschot

Kroese Loodgieters voert deze werkzaamheden onder andere uit op flatgebouwen, woonhuizen en monumentale gebouwen, en gebruikt uiteraard alleen kwaliteitsmaterialen.

Sanitair voor badkamers


Iedereen werkt steeds harder en vaker. De behoefte om eens goed uit te rusten en te verfrissen wordt steeds belangrijker. De badkamer is daarom steeds meer dé ruimte die betrokken wordt bij het totale wooncomfort. De tijd van een enkele granieten bak is natuurlijk al lang voorbij. Nu is vrijwel alle sanitair in talloze kleuren en variaties te verkrijgen. Tegels zijn er te kust en te keur. Badkamermeubelen die gezien mogen worden. Accessoires om trots op te zijn. De badkamer als huiselijk juweel.

De badkamer is voor velen een heuse verwenplek in het huis, waar men tot rust komt en kan ontsnappen aan de drukte van alledag. Alle stress van de dag glijdt van u af in een warm, stomend bad. Gewoon even tijd voor uzelf; met een goed boek of met uw eigen gedachten, terwijl het warme water uw huid masseert. Badkamers zijn er om ontspannen van te genieten. Alleen of met het gehele gezin.

Kroese Loodgieters, gevestigd in Amsterdam en Wormerveer, is de ideale partner voor al uw wensen op sanitair gebied en badkamers. Wij brengen uw ideeën tot werkelijkheid en verzorgen de gehele uitvoering.

Gas en water


Kroese Loodgieters is een erkend gastechnisch installatiebedrijf. Het is mogelijk al uw water- en gasleidingen door ons aan te laten leggen. Hiervoor gebruiken wij de erkende kunstof leidingen van Henco. Wij kunnen op verzoek uw huidige gasleidingen testen, evenals C0 en C02-metingen aan uw gastoestellen uitvoeren.

Water is één van de eerste levensbehoeften, daarom is het zeer belangrijk dat het aanleggen van waterleidingen met de grootst mogelijke zorg gebeurt. Moderne technieken vervangen steeds meer de traditionele aansluitingen en wij zijn op de hoogte van al deze innovatieve technieken. Door met de tijd mee te gaan weten wij onze klanten steevast te voorzien van de meest duurzame en passende oplossingen.

CV installatie


Woont u in en rondom Wormerveer of Amsterdam? Bent u toe aan een nieuw cv toestel? Dan bent u bij Kroese Loodgieters aan het juiste adres. Als dealer van VAILLANT, INTERGAS en NEFIT hebben we een uitgebreide range cv toestellen, waardoor wij u een pasklare oplossing kunnen bieden. Ook kunnen wij eventueel het cv onderhoud voor u uitvoeren als de ketel nog werkt. Wij raden u aan het cv onderhoud periodiek te laten plaatsvinden. Dat voorkomt dat kleine gebreken uitgroeien tot onherstelbare schade.

Natuurlijk bekijken we samen met u de bestaande situatie. Dan doen wij u een helder voorstel met een even zo duidelijke prijsopgave. Een vaste prijs inclusief appendages, rookgasafvoeren en overige losse materialen, dus geen meerprijzen achteraf.

Riolering


Aanleg en vernieuwing van riolering dient volgens ons zodanig te gebeuren dat dit geen hoofdzorgen oplevert voor de klant. Dit betekent dat alles in één keer perfect dient te worden uitgevoerd, zodat tevens kosten worden bespaard. Op het gebied van riolering leveren wij de volgende diensten:

 1. Grondwerkzaamheden
 2. Levering en aanleg van riolering
 3. Aansluiting op centrale riolering

Ontstoppingsservice
Een verstopt riool is heel vervelend. Kroese Loodgieters helpt u ervan af. Onze service staat gereed om uw probleem op te lossen.

Badkamers - CV-, Water- & Sanitaire installaties - Loodgieterswerkzaamheden - Dakbedekkingen - Gastechniek